Bedste antivirus programmer

Det er vigtigt altid at have antivirus på sin computer, når man surfer rundt på internettet. Du kan let være uheldig og besøge en hjemmeside, hvor din computer kan blive inficeret. Især hvis du benytter dig af såkaldte Torrents og Tubesites.

Det sker også næsten hver dag, at vi hører om nye forsøg på internet kriminalitet som falke nem-id adgange og netbank trojanere. Tag derfor ikke let på din PC’s beskyttelse.

Du kan godt vælge et gratis antivirusprogram, men du når længst ved at købe kommerciel beskyttelse. De fleste gratis antivirusprogrammer har en light-version for at få kunder i butikken, men vil du have den fulde beskyttelse skal du alligevel betale. Ligesom alt andet i verden er god antivirus beskyttelse ikke gratis.

De bedste kommercielle antivirusprogrammer giver dig også mere avancerede firewalls, password-managers, bedre beskyttelse af dine personoplysninger og meget mere. Det hjælper alt sammen med at holde din computer fri for virus og malware.

Her kigger vi nærmere på gode kommercielle antivirusprogrammer samt nogle gratis antivirusprogrammer.

Bullguard Antivirus – TESTVINDER
Bullguard antivirus vinder vores test, da vi synes den samlede pakke hvad angår funktionalitet og opdateringer er meget stærk. Samtidig kører programmerne meget smidigt uden at trække for mange resurser fra din pc. Brugergrænsefladen er meget intuitiv og nem at bruge. Alt i alt en yderst stærk antiviruspakke til en rimelig pris.

Se priser på antivirus og køb online med rabat her

Trend Micro Titanium Internet Security
Trend Micro Titanium Internet Security er et stærkt bud på en kommerciel antivirus. Du får en omfattende og effektiv pakke med en enkel og overskuelig brugergrænseflade. Der er god malwarebeskyttelse i pakken. Trend Micro har længe været med helt i fron, når det kommer til effektiv antivirus beskyttelse på din PC.

Bitdefender Internet Security
Bitdefender er ret effektiv mod malware, hvor programmet har mange ekstra funktioner. Bitdefenders resurseforbrug er lavt og en indbygget auto-mode giver dig fuld automatisk beskyttelse. Bitdefender er et rigtigt godt antivirusprogram til en udemærket og fair pris.

F-Secure Internet Security
F-Secure har den mindst brugervenlige brugergrænseflade, men selve funktionaliteten og kvaliteten af antiviruspakken er god. Hvis du har lidt teknisk snilde, så er F-Secure et godt valg, når din computer skal sikres mod virus og malware.

Kaspersky Internet Security
Kaspersky Internet Security kommer med omfangsrige funktioner, som alle kan konfigureres efter dine ønsker, dette er rigtigt smart og brugbart. Du har en høj grad af kontrol over dine sikkerhedsindstillinger og resurseforbrug til sikring af computeren.

Norton Internet Security
Norton antivirus er et af de ældste og mest kendte navne indenfor antivirus-programmer. I 2013 har Norton programmerne fået en ny og bedre brugergrænseflade, der spiller bedre sammen med Windows 8. Norton Internet Security er en af de programpakker med flest funktioner og en generelt stærk beskyttelse både på malware, firewall og antivirus. Norton er altid et stærkt bud.

Se priser på antivirus og køb online med rabat her